dijous, 21 de maig del 2009

MAIG DE 2009 REFUNDACIÓ DE L'ENTITAT

Identitat, associació fundada al 1998 vol, després de 10 anys, actualitzar els seus objectius i encarar el futur amb determinació i fortalesa.
Identitat , agrupació de pensament lliure, obert a tothom i compromesa amb el país i la gent en defensa la seva catalanitat, vol reaparèixer amb la voluntat de sacsejar la consciència nacional. A través d'un observatori, de xerrades, d'informes, de debats, de tallers, d'exposicions i sobretot escoltant la gent que té alguna cosa a dir en qualsevol dels àmbits de la nostra societat que estiguin relacionats amb allò que identifica Catalunya. Identitat vol ser un altaveu de la recuperació i la posada al dia de la identitat de Catalunya del segle XXI.
No vol caure amb el clàssic recull del costumari de Joan Amades; sinó més bé de saber qui fa què, perquè ho fa i si tot plegat pot ser considerat un símbol identitari. Tant en l'àmbit social (immigració, ajudes social, educació, sanitat, etc.), com cultural (agrupacions tradicionals, de nouvinguts, arquitectura, etc.), o de pensament (acció política, globalització, noves tecnologies, etc.), tot per conèixer-nos millor i preguntar-nos cap on anem?, o millor; cap on hem d'anar?. Tot conservant la nostra manera de fer, ser i pensar, però actualitzant-lo a la realitat del nostre país al segle XXI.
Amb aquesta carta de presentació el passat dissabte 16 de maig ens vàrem reunir un grup de persones per començar a redefinir i dissenyar la nova "identitat". La trobada va tenir lloc a l'Orfeó Catalonia on vàrem estar parlant del futur de l'entitat i es va decidir que en les properes setmanes convocariem una altra trobada per seguir treballant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada